LUENNOT


Luennoilla Johanna kertoo kirjasta, havainnoistaan, todellisuudesta ja siitä, miksi sillä on väliä. Luento voidaan tarvittaessa toteuttaa myös etänä. Alla on joitakin esimerkkiotsikkoja. Johannan muista luennoista voit lukea lisää täältä

Tiedoksi myös nämä:

3.11.2021 Hypertodellisuus -luento, Forum Humanum (striimataan)


KVANTTIFYSIIKKA JA TODELLISUUS -verkkokurssi (verkkoluentosarja) nyt saatavilla rajatun ajan! Lue lisää täältä.Katso KIRJA-sivulta jo pidettyjen tapahtumien tallenteita ym.


--------

Todellisuutta ymmärtämässä

Todellisuus on fyysinen ja henkinen. Voisivatko nämä kaksi puolta kohdata ja nostaa meidät aivan uudelle tasolle? Mitä moderni fysiikka kertoo meille todellisuudesta?

Hypertodellisuus

Millainen on todellisuus ja miksi sillä on väliä? Mikä vaikutus meillä on fyysiseen todellisuuteen? Mitä moderni fysiikka kertoo todellisuudesta? Johanna kertoo luennolla siitä, miten päätyi kirjoittamaan kirjan todellisuuden luonteesta ja päätelmistään.  

Olet olemassa ja merkittävä

Miten tähän päätelmään voidaan tulla modernin fysiikan kautta? Luennolla Johanna perustelee päätelmän tieteen kautta tavalla, jota ei ole aiemmin tehty.

Todellisuus ja hyvinvointi - Luommeko todellisuutemme?

Sanotaan että ajatuksillasi luot oman todellisuutesi. Mitä tiede sanoo tähän ja jos näin on, miten tehdä tätä käytännössä? Luento, jolla mennään yhä syvemmälle niihin syihin, jotka saavat meissä ja ajattelussamme aikaan perustavia muutoksia. Hyvinvoinnin ja tavoitteiden luominen saattaa vaatia oman todellisuuskäsityksen laajentamista.