LUENNOT


Luennoilla Johanna kertoo kirjasta, havainnoistaan, todellisuudesta ja siitä, miksi sillä on väliä. Luento voidaan tarvittaessa toteuttaa myös etänä. Alla on joitakin esimerkkiotsikkoja. Johannan muista luennoista voit lukea lisää täältä


Katso KIRJA-sivulta jo pidettyjen tapahtumien tallenteita ym.

--------

TODELLISUUS -luento

  • Millainen on todellisuus ja miksi sillä on väliä? 
  • Mikä vaikutus meillä on fyysiseen todellisuuteen? 
  • Mitä moderni fysiikka kertoo todellisuudesta? 
  • Miten meidän oikeastaan pitäisi kaiken tämän tiedon pohjalta elää? 

TIETOISUUS -luento

"Se, miten näemme todellisuuden, maailman ja itsemme, riippuu tietoisuudesta. Koemme kaiken tietoisuudessamme. Ilman tietoisuuden ymmärtämistä emme voi ymmärtää oikein mitään muutakaan."

Lähestymme luennolla tietoisuutta yhdistäen modernia fysiikkaa ja kokemuksellisuutta. Johanna kertoo Hypertodellisuus-kirjaa kirjoittaessaan tekemistään oivalluksista ja siitä miten meidän oikeastaan, kaiken tämän pohjalta, pitäisi lähestyä elämäämme. Minkä periaatteiden varaan meidän pitäisi elämämme perustaa ja mitä ne käytännössä tarkoittavat? Mikä yhteys todellisuudella ja tietoisuudella on?

HYVINVOINTI -luento

Hyvinvoinnin ja tavoitteiden luominen saattaa vaatia oman todellisuuskäsityksen laajentamista. Tällä luennolla mennään yhä syvemmälle niihin syihin, jotka saavat meissä ja ajattelussamme aikaan perustavia muutoksia. Luento, johon kuuluvat myös kokemukselliset harjoitukset.

ENERGIA -luento

Tämä luento sopii erityisesti hyvinvoinnista ja täydentävistä hoidoista kiinnostuneille. Luennolla käsitellään energiaa eri näkökulmista. Mitä on kokemuksellinen energia, entä fysiikan energia. Mitä on qi? Miten kasvattaa omaa energiaa?

VESI -luento (saatavilla syyskuusta 2023 lähtien)

Sukellus veden syvimpään olemukseen!